Present i futur de la investigació a Balears

Sessió divulgativa duta a terme el dia 21 de setembre de 2021 a la seu de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears sobre el present i futur de la investigació a Balears.

Amb motiu del Dia Mundial de la Recerca en Càncer – World Cancer Research Day (WCRD) 2021, que se celebra dia 24 de setembre, la Junta Provincial de Balears de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC Balears), juntament amb la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears (RAMIB), van celebrar una sessió divulgativa per analitzar la situació de la recerca a Balears.

Va presentar l’acte el Sr. President de la RAMIB Excm. Sr. Macià Tomàs Salvà amb unes paraules d’obertura en què va recordar la importància de les activitats conjuntes que realitzen la corporació juntament amb la Junta Provincial de l’AECC de Balears.

L’acte va ser dirigit per l’acadèmic numerari i expresident de la Junta Provincial de l’Associació Espanyola contra el càncer de Balears el M.Il. Sr. Javier Cortés Bordoy.

Durant la trobada, Beatriz Almarán, Lucía Ferro i Miquel Ensenyat, els tres investigadors que compten actualment amb una beca predoctoral de l’AECC Balears, van presentar els seus projectes i explicaran com han evolucionat al llarg dels mesos.

A continuació, va donar començament la taula de debat Present i futur de la investigació a les Balears amb els responsables de IdISBa, Dr. Miquel Fiol; IUNICS, Dr. Felix Grases; Patronat Científic de l’COMIB, Dr. Antoni Bennàsar; RAMIB, Dr. Macià Tomàs, i AECC Balears, Dr. Javier Cortés.

Per finalitzar l’acte, l’AECC Balears va anunciar la convocatòria 2021 de les seves Ajudes Predoctorals amb la intervenció de l’President de l’AECC Dr. José Reyes.