ACTE INSTITUCIONAL. Medicina Balear a la Biblioteca Digital de les Illes Balears de la UIB

ACTE INSTITUCIONAL.- La Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears, es complauen en convidar-vos a la presentació de la plataforma “Medicina Balear a la Biblioteca Digital de les Illes Balears de la UIB”. Presidiran l’acte l’Excm. Sr. Bartomeu Anguera Sansó, President de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears i l’Excma. Sra. Monserrat Casas Ametller, Rectora Magnífica de la Universitat de les Illes Balears.

La Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears, es complauen en convidar-vos a la presentació de la plataforma “Medicina Balear a la Biblioteca Digital de les Illes Balears de la UIB”.

Presidiran l’acte l’Excm. Sr. Bartomeu Anguera Sansó, President de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears i l’Excma. Sra. Monserrat Casas Ametller, Rectora Magnífica de la Universitat de les Illes Balears.

L’acte tindrà lloc el dimarts 5 de març de 2013 a les 19:30 hores, a la sala d’actes de la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social, carrer Can Campaner 4, de Palma.

Activitat organitzada en col·laboració amb la Conselleria de Presidència, Govern de les Illes Balears.