18/09/2023: Conferència Reptes del futur farmacèutic i el paper de l’Economia de la Salut

El passat dia 18 de setembre de 2023 va tenir lloc en la seu de la RAMIB la conferència oberta “Reptes de futur del sector farmacèutic i el paper de l’Economia de la Salut”.

Aquesta conferència forma part del VIII Programa Expert en Política Sanitària i Farmacoeconomía que es va dur a terme a Mallorca durant els dies 17, 18 i 19 de setembre amb el títol de “L’avaluació de la innovació sanitària. Quo vadis?”.

El president Dr. Besalduch obrint l’acte.

L’acte va ser presidit per l’Excm. Sr. President de la corporació Joan Besalduch Vidal; la consellera de Salut Sra. Manuela García Romero; el Sr. José Matías Pérez, Value, Access & Solutions Head del Grup Novartis España i el Sr. Guillem López-Casasnovas, catedràtic d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, director del Centre de Recerca en Economia i Salut, CRES, i expresident de la International Health Economics Association.

La consellera de Salut en la seva intervenció.
El Sr. José Matías Pérez, Value, Access & Solutions Head del Grup Novartis España
El Sr. Guillem López-Casasnovas, catedràtic d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, director del Centre de Recerca en Economia i Salut, CRES, i expresident de la International Health Economics Association.

La conferència va ser duta a terme per la Sra. Anna García-Altés, presidenta de l’Associació d’Economia de la Salut.

Quin paper pot jugar el sector farmacèutic en l’Economia de la Salut? No és una cosa de la qual es parli sovint però sí que hi ha un treball per fer, per exemple, en la millora de la relació entre el cost i la seva efectivitat. Sobre com treballar-ho va tractar la ponència duta a terme en la seu de la RAMIB.

La ponència va ser seguida amb gran interès pel públic assistent.