Condolença de la RAMIB per la defunció de Gabriel Garcías

favicon

La Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears (RAMIB) vol expressar el seu dolor per la defunció de Gabriel Garcías, advocat penalista de gran prestigi, amb una molt important aportació curricular a la docència. En Gabriel trobaves sempre el que li caracteritzava per sobre de la seva altíssima qualificació professional, el millor sentit de l’amistat i el més indestructible compromís amb l’ètica social i professional. Mai la RAMIB deixo de tenir el seu suport i la seva simpatia, sempre va trobar en ell la paraula i l’acció adequades, abans i després de presidir la Reial Acadèmia de Legislació i Jurisprudència de les Illes Balears entre 2017 i 2020. Fill d’un gran ginecòleg, que també va crear escola, i pare d’una companya exercint a l’Hospital Universitari de Son Espases, ell va decidir dedicar la seva vida a l’Advocacia i no a la Medicina.

El món del dret va sortir guanyant el treball d’una gran persona.
Descansi en pau