25/05/2022: Signatura del conveni de col·laboració RAMIB-CAEB

Dia 25 de maig de 2022 es va signar el Conveni de col·laboració entre la Reial Acadèmia de Medicina dels Illes Balears i la Confederació d’Associacions Empresarials de Balears.

La presidenta de la Confederació d’Associacions Empresarials de Balears, Carmen Planas, i el president de la Reial Acadèmia de Medicina dels Illes Balears, Juan Besalduch Vidal, han signat aquest acord de col·laboració amb l’objectiu d’apostar per la promoció de la salut laboral, la formació i el benestar de les persones.

Aquest acord suposa que el treball, les activitats o la formació que es desenvolupa en CAEB arribarà de manera directa al sector mèdic de les Illes i gràcies a aquesta col·laboració, la RAMIB també posa a la disposició de totes les empreses associades a CAEB la seva revista científica, Academic Journal of Health Sciences.

Així mateix la CAEB es compromet a difondre la informació de la RAMIB que consideri d’interès per al sector empresarial a través dels seus llits habituals.

Una vegada finalitzat l’acte protocol·lari, on els presidents van escenificar la signatura del conveni, va seguir la conferència a càrrec del Dr. Macià Tomàs Salvà, cap del Servei de Prevenció de Riscs Laborals del Govern Balear:

25/05/2022: Salud mental y trabajo en tiempos de COVID-19