03/03/2020: Malformacions vasculars cerebrals complexes: un nou paradigma terapèutic

Sessió científica. – Dia 3 de març es va celebrar a la seu acadèmica de Can Campaner la sessió científica “Malformacions vasculars cerebrals complexes: un nou paradigma terapèutic.”

Va presentar al conferenciant va moderar el col·loqui el Sr. president de la RAMIB Excm. Sr. Macià Tomàs Salvà.

La ponència va ser duta a terme per l’Il·lm. Sr. Gregorio Rodríguez-Boto Amago. Cap de Servei de Neurocirurgia de l’Hospital Porta de Ferro-Majadahonda i Professor Titular de Neurocirurgia de la Universitat Autònoma de Madrid.

El professor Rodríguez-Boto ha estat membre de l’equip investigador o investigador principal de 5 projectes multicèntrics internacionals i de 6 projectes d’investigació nacionals competitius. Així mateix compta amb més de 140 publicacions en revistes nacionals o internacionals, 29 publicacions en llibres i monografies i més de 140 comunicacions a congressos nacionals o internacionals. Forma part com a Membre del “European Brain Injury Consortium”, des de 2006. Ha dut a terme quatre sexennis d’investigació.

La ponència va ser seguida amb gran interès pel públic assistent finalitzant amb l’habitual debat posterior a les ponències.

Podeu visualitzar la sessió científica en el canal de youtube de la RAMIB:  https://www.youtube.com/watch?v=PObmXHfgUdI