Sessió científica 06/11/2018: “Ciencia sin cromosomas. Las mujeres, la ciencia y las reales academias”

Sessió científica. – Dia 6 de novembre es va celebrar a la seu acadèmica de Can Campaner la conferència “Ciència sense cromosomes: Les dones, la ciència i les Reials Acadèmies “.Va presentar a la conferenciant Dr. Jordi Martínez Serra i va moderar el col·loqui el Sr. president de la RAMIB.

Roman1

Roman2

 

Roman4

Roman3

Roman5

 

Roman8

Roman9

 

La ponència, portada a terme de la Molt Il·lustre Senyora Joana Maria Román Piñana, va donar un repàs al masclisme en la ciència, però des d’un punt de vista assossegat i científic.

La Dra Román és metge pediatre, doctora en Medicina, va ser durant dècades la cap del Servei de Pediatria de Son Dureta i una de les grans impulsores d’aquesta especialitat i de la seva docència. És acadèmica numerària de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears (la primera dona a ser acadèmica a Espanya) i fundadora i presidenta de l’ONG Infants del Amazònia.