23/10/2018: Recepció Acadèmic Numerari M. I. Sr. Sebastià Crespí Rotger

Dia 23 d’octubre es va celebrar a la seu acadèmica de Can Campaner la solemne sessió d’ingrés com a acadèmic numerari del M. Il. Sr. Sebastià Crespí Rotger.

Va obrir el solemne acte l’Excm. Sr. President de la corporació Matías Tomàs Salvà.

El nou Acadèmic numerari va pronunciar el discurs “Prevenció de les infeccions d’origen hídric: falses creences, presumpcions i fets”.

En nom de la Corporació va contestar al recipiendari l’Acadèmic numerari M. I. Sr. Fèlix Grases Freixedas.

El Dr. Crespí és Llicenciat en Biologia i doctor en Farmàcia. A més, és especialista en Anàlisis Clíniques i ha estat Cap de Servei del laboratori clínic de Policlínica Miramar durant més de 20 anys.

En paral·lel a la seva tasca hospitalària, ha dedicat bona part de la seva vida professional al camp de la Salut Pública sempre de manera molt lligada al turisme, primer com a director de Biocontrol, empresa pionera a Espanya en el camp de la salut pública i turisme, i després com a fundador i president de les empreses del grup DR.

Actualment és l’assessor sanitari de la FEHM i de la Confederació Espanyola d’Hotels i Establiment Turístics (Cehat).

A l’acte han assistit, a més de nombrosos familiars i amics, el batle de sa Pobla, Gabriel Ferragut; la directora general de Salut Pública i Participació del Govern, María Ramos; el vicepresident primer de la FEHM, Javier Vich; el degà de la Facultat de Medicina de la Universitat dels Illes Balears (UIB), Miquel Roca, i els presidents dels Col·legis Oficials de Farmacèutics i de Biòlegs, Antonio Reial i Mª Carmen Sánchez, respectivament.