Sessió divulgativa 07/06/2018: “Cáncer de Próstata: importancia y consecuencias del diagnóstico precoz o tardío”

El passat dia 7 de juny es va celebrar a la seu de Can Campaner una nova sessió divulgativa, organitzada conjuntament entre l’Associació Espanyola contra el Càncer i la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears, que, en aquesta ocasió, es va centrar en el càncer de pròstata.

La conferència principal “Càncer de Pròstata: importància i conseqüències del diagnòstic precoç o tardà” va ser impartida pel Dr. Carlos Gutierrez, Cap del Servei d’Urologia de l’Hospital Son Llàtzer i President de la Societat Balear d’Urologia.

A l’acte també van intervenir el Dr. Macià Tomàs, President de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears i el Dr. Javier Cortés, President de la Junta Provincial de Balears de l’AECC.

En acabar el debat posterior, que va comptar amb la intervenció de la directora general de Salut Pública i Participació del Govern dels Illes Balears, Maria Ramos, els assistents van poder gaudir d’un còctel.