26/04/2018: I Mesa Redonda de Obesidad

I Mesa Redonda de Obesidad

Dia 26 d’abril es va celebrar la primera taula rodona d’obesitat de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears.

Va presentar l’acte el president de la corporació Excm. Sr. Macià Tomàs Salvà i varen moderar l’acte presentaren als ponents l’acadèmic numerari M.Il.Sr. Lluis Masmiquel, Cap del Servei d’Endocrinologia de l’Hospital Universitari de Son Llàtzer, i el Dr. Andrés Cifuentes, Cap del Servei de Cirurgia General i Digestiva de l’Hospital Universitari de Son Llàtzer.

La primera ponència, Obesitat en 2018: canviem la manera de pensar, va ser portada a terme pel Dr. Luis Alberto Gómez, metge adjunt d’endocrinologia de l’Hospital Son Llàtzer i co-director de l’Institut Balear d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Quironsalud Palmaplanas.

rodona4

Seguidament el Dr. Javier Salvador, professor d’Endocrinologia de la Universitat de Navarra i director del Departament d’Endocrinologia de la Clínica Universitària de Navarra va realitzar la seva presentació: Eficàcia i seguretat de les noves opcions farmacològiques: recomanacions pràctiques per a l’èxit.

rodona5

Per finalitzar la Dra. Salvadora Delgado, Cap del Servei de Cirurgia de l’Hospital Mútua de Terrassa i Professora Associada de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona va exposar la seva presentació: Avenços en cirurgia metabòlica i de l’obesitat: pros i contres en la presa de decisions.

rodona7

Totes les ponències van ser seguides amb gran interès per part del públic assistent finalitzant cadascuna d’elles amb debats als conceptes exposats.

rodona6