Simpòsium dies 13 i 14 d’octubre: The Doctor as a Humanist. Can the Humanities transform 21st Century Medicine?

El Patronat Científic del Col·legi de Metges de les Illes Balears va organitzar el primer simposi “The Doctor as a Humanist”, que va tenir lloc a Palma els dies 13 i 14 d’octubre, sota el títol “Poden les Humanitats transformar la Medicina del segle XXI? “.

La trobada, que es va dur a terme a la seu de la Reial Acadèmia de Medicina ia CaixaForum, va reunir experts en Medicina i Humanitats de tot el món (Regne Unit, Espanya, Rússia, Brasil, Índia, Estats Units, Canadà) juntament amb estudiants de Medicina de les diferents universitats participants i es va dividir en seccions incloent Literatura i Medicina, Art i Medicina i Educació Mèdica i Humanitats.

SIMPOSIO1

SIMPOSIO2

SIMPOSIO3

SIMPOSPIO4

SIMPOSIO5

SIMPOSIO6

SIMPOSIO7

SIMPOSIO8

SIMPOSIO9

SIMPOSIO10

SIMPOSIO11

SIMPOSIO12

SIMPOSIO13