Sessió científica 17/03/2017: “Diversitat del genoma humà i medicina de precisió: Evolució i Malalties infeccioses”

 

Dia 7 de març 2017, va tenir lloc a la seu de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears la sessió científica sobre “Diversitat del genoma humà i medicina de precisió: Evolució i Malalties infeccioses” duta a terme pel Dr. Lluís Quintana Murci, director científic de l’Institut Pasteur d París.

Va presentar al conferenciant el Sr. president de la RAMIB Dr. Macià Tomàs. El Dr. Lluís Quintana Murci és llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona i doctor en Genètica Humana per la Universitat de Pavia (Itàlia). Després d’un curs postdoctoral a l’Institut Pasteur i nombroses estades a la Universitat de Tucson, a Arizona ia Oxford, va començar a treballar en el Centre Nacional d’Investigacions Científiques com a investigador en genètica de poblacions humanes.

quintana1

El reconegut investigador mallorquí va oferir una conferència a la qual va donar compte de les grans aportacions que està realitzant en el camp de la genètica humana, l’epidemiologia i la immunologia.

quintana2

quintana3

Després de la magnífica exposició i un interessant debat, el president de la Reial Acadèmia va donar per finalitzada la sessió agraint al Dr. Quintana la magnífica exposició realitzada i al gran públic present la seva assistència.

quintana4

quintana5

El Dr. Lluís Quintana Murci va deixar constància de la celebració de l’acte amb una dedicatòria en el llibre de firmes de la nostra Reial Acadèmia.

quintana6