Sessió científica 08/11/2016: “Malalties Pulmonars Intersticials: aportacions a la Fibrosi Pulmonar, Neumonitis, Sarcoidosi i al seu Trasplantament”

 

Dia 8 de novembre 2016, va tenir lloc a la seu de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears la sessió científica “Malalties pulmonars intersticials:aportacions a la Fibrosi Pulmonar, Neumonitis, Sarcoidosi i al seu Trasplantament”.

La ponència va anar a càrrec del Dr. Ferran Morell Brotad, investigador del Vall d´Hebron Institut de Recerca (VHIR), director del Intersticial Lung Disease and Pulmonary Fibrosis Program,catedràtic de Pneumologia emèrit de la Universitat Autònoma de Barcelona i antic cap de servei de Pneumologia de l’Hospital Vall d’Hebron.

ferranmorell1
ferranmorell2

Va presentar a la conferenciant l´acadèmic numerari Dr. Joan Besalduch Vidal i va moderar el col·loqui el Sr. president de la RAMIB.

ferranmorell3 ferranmorell4

 

 

Després de la magnífica exposició i un interessant debat, el president de la Reial Acadèmia de Medicina, Dr. Macià Tomàs Salvà, va tancar la sessió científica.

ferranmorell6

ferranmorell5