L’ACADÈMIA ESPANYOLA D’ODONTOLOGIA PIERRE FAUCHARD CELEBRA LA SEVA REUNIÓ ANUAL EN EL BURGO DE OSMA (SORIA)

 

L’ACADÈMIA ESPANYOLA D’ODONTOLOGIA PIERRE FAUCHARD CELEBRA LA SEVA REUNIÓ ANUAL EN EL BURGO DE OSMA (SORIA)
El Dr. Pere Riutord finalitza el seu mandat després de
quatre anys com a President de la Institució

 

Els dies 20, 21 i 22 de maig de 2016, El Burgo de Osma (Sòria) ha acollit la Reunió Anual de l’Acadèmia Espanyola d’Odontologia Pierre Fauchard.

El Solemne acte d’inducció dels nous acadèmics, va ser presidit per la màxima autoritat del Campus Universitari de Soria, el Prof. Alfredo Córdova, acompanyat pel President de l’Acadèmia Espanyola d’Odontologia Pierre Fauchard Dr. Pere Riutord, el Secretari General, Dr. F. Xavier Güerri i el President de les Jornades Nacionals, Dr. Angel Hernanz.

Fundada el 1936 a Minnesota pel dentista Elmer S. Best, la Pierre Fauchard Academy està formada per 119 acadèmies associades repartides pels cinc continents, amb més de 7.000 acadèmics. L’Acadèmia Espanyola d’Odontologia Pierre Fauchard, representa l’única organització dental espanyola d’aquestes característiques, agrupant a un centenar de dentistes anomenats entre els més de trenta mil que formen part de l’organització col·legial odontológica espanyola.

L’Alcalde de El Burgo de Osma, Prof. Jesús Alonso, va pronunciar la conferència magistral del solemne acte d’inducció dels nous acadèmics. L’acadèmic Dr. Pere Riutord, ha ocupat el càrrec de President de l’Acadèmia Espanyola d’Odontologia Pierre Fauchard des de fa quatre anys, finalitzant el seu mandat aquest any, una vegada aprovats els nous Estatuts de la Institució Acadèmica, rellevant-li en el càrrec el Prof. Josep Maria Ustrell, Director del Departament de Odontoestomatologia de la Universitat de Barcelona.

Aquestes jornades han acollit a nombrosos acadèmics procedents d’altres Comunitats Autònomes, participant activament en l’Assemblea General i en les sessions científiques celebrades a l’Hotel Castilla Termal, antiga Universitat de Santa Catalina. A més de l’assistència del President de la Institució, Dr. Pere Riutord, han assistit els acadèmics numeraris de Balears, el Dr. Andrés Martínez-Jover, el Dr. Emilio Martínez-Almoyna i el recentment nomenat Dr. Guillem Roser, President del Col·legi de Dentistes de Balears.

Membres de l’Acadèmia Espanyola d’Odontologia Pierre Fauchrd, a l’Excel·lentíssim Ajuntament de El Burgo de Osma, juntament amb l’Alcalde, Prof. Jesús Alonso, el Prof. Alfredo Córdova, el Dr. Pere Riutord i el Prof. Josep Maria Ustrell.

Taula Presidencial ocupant la Sala de Plens de l’Excel·lentíssim Ajuntament de El Burgo de Osma, durant la celebració del Solemne acte d’inducció dels nous acadèmics, presidit pel Prof. Alfredo Córdova, màxima autoritat acadèmica del Campus Universitari de Sòria, acompanyat pel President de l’Acadèmia Espanyola d’Odontologia Pierre Fauchard, Dr. Pere Riutord, el Secretari General, Dr. F. Xavier Güerri, el President Electe, Prof. Josep Maria Ustrell i el President de les Jornades Nacionals, Dr. Angel Hernanz.

El Dr. Pere Riutord rebent una placa d’agraïment pels seus quatre anys al capdavant de l’Acadèmia Espanyola d’Odontologia Pierre Fauchard, de mans del President Electe, Prof. Josep Maria Ustrell.