Sessió científica 01/12/2015: “L’ús de la teràpia cel·lular en les lesions cerebrals agudes”

 

El Dr. Jon Pérez Bárcena ha estat el convidat d’honor de la sessió científica que va tenir lloc el passat dimarts 1 de desembre a la seu de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears al carrer Can Campaner de Palma.

La prestigiosa entitat presidida pel Dr. Macià Tomàs Salvà ha organitzat, en col·laboració amb la Vicepresidència i Conselleria de Presidència del Govern autonòmic, la conferència titulada “L’ús de la teràpia cel·lular en les lesions cerebrals agudes”.

L’il·lustre ponent és facultatiu del Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital Universitari Son Espases.

En els últims anys, s’ha format en diversos hospitals d’EE. UU., On ha col·laborat en la revisió dels avenços en l’obtenció i aplicació de cèl·lules mare en lesions del sistema nerviós central, principalment.

Amb la participació del Dr. Jon Pérez Bárcena, presentat per l’acadèmic i amic Dr. Jordi Ibáñez Juvé, la Reial Acadèmia de Medicina s’ha apuntat un èxit en la seva programació, cada vegada més rellevant i amb més dimensió dins de l’àmbit de la divulgació científica.

Després de la magnífica exposició i un interessant debat, amb l’assistència d’autoritats polítiques i acadèmiques, el president de la Reial Acadèmia de Medicina, Dr. Macià Tomàs Salvà, va tancar la sessió científica.