L’ACADÈMIA ESPANYOLA D’ODONTOLOGIA -PIERRE FAUCHARD ACADEMY-, CELEBRA LA SEVA REUNION ANUAL OVIEDO’ 2015

 

Els dies 25, 26 i 27 de setembre, Oviedo ha acollit aquest any la Reunió Anual de la Secció Espanyola de la Pierre Fauchard Academy.

 

El Solemne acte d’inducció de nous acadèmics, va ser presidit pel degà de la Facultat de CiènciEs de la Salut de la Universitat d’Oviedo, L’Il·lm. Sr. D. Alfonso López Muñiz, acompanyat pel President de la Secció Espanyola de la Pierre Fauchard Academy, Dr. Pere Riutord Sbert, acadèmic numerari de la nostra corporació. Fundada l’any 1936 a Minnesota pel dentista Elmer S. Best, la Pierre Fauchard Academy està formada per 119 acadèmies associades repartides pels cinc continents, amb més de 7.000 acadèmics. La Secció Espanyola de la Pierre Fauchard Academy, representa l’única organització dental espanyola d’aquestes característiques, agrupant a 170 dentistes de l’organització col·legial odontològica espanyola.

El Dr. Pere Riutord Sbert ocupa el càrrec de President de la Secció Espanyola des de fa dos anys, nomenament que es va dur a terme en les Jornades Nacionals Terol ‘2013. Va pronunciar la lliçó magistral “Visita a la Oviedo redonda” la catedràtica Dra. Carmen Ruíz-Tilve Arias, una extraordinària al·locució sobre la ciutat d’Oviedo.

Aquestes jornades han acollit a nombrosos acadèmics procedents d’altres Comunitats Autònomes, participant activament en l’Assemblea General i en les sessions científiques. Assistiren a l’acte l’acadèmic de la Secció Espanyola de la PFA i acadèmic corresponent de la nostra corporació, el metge menorquí Dr. Andrés Martínez-Jover, i el també acadèmic de la Secció Espanyola de la PFA, el metge mallorquí Dr. Emili Martínez-Almoyna Rullan. Les properes Jornades 2016 es celebraran a Soria.

Acadèmics de l’Acadèmia Espanyola d’Odontologia -Pierre Fauchard Academy-, a l’explanada del Claustre de la Universitat d’Oviedo, acompanyats per l’Il·lm. Sr. D. Alfonso López Muñiz, Degà de la Facultat de Ciències de la Salut, el President de la Secció Espanyola, Dr. Pere Riutord Sbert i el Secretari, Dr. F. Xavier Güerri Ripol.

L’Il·lm. Sr. D. Alfonso López Muñiz, Degà de la Facultat de Ciències de la Salut, al Claustre de la Universitat d’Oviedo, el Dr. Pere Riutord Sbert, President de la Secció Espanyola de la Pierre Fauchard Academy, el Dr. Tomás Lombardía García, President de les Jornades Nacionals, el Dr. F. Xavier Güerri Ripol, Secretari de la Secció Espanyola de la Pierre Fauchard Academy, la catedràtica Dra. Carmen Ruíz-Tilve Arias i la nova acadèmica, Dra. Carmen Llena Puy, durant l’acte de la seva inducció acompanyada per l’acadèmic que l’apadrina, Dr. Leopoldo Forner Navarro, ex-President de l’Acadèmia Espanyola d’Odontologia -Pierre Fauchard Academy- i acadèmic corresponent de la nostra corporació.