Congreso anual de la Pierre Fauchard Academy

La sección española de la Pierre Fauchard Academy, que preside el MI Sr. Pere Riutord Sbert, celebró su congreso anual los días 26, 27 y 28 de septiembre en Menorca.

La Pierre Fauchard Academy va ser fundada el 1936 pel dentista americà Dr Elmer S. Best als Estats Units i va triar el nom del Dr. Fauchard com a símbol d’aquells dentistes que amb el seu treball professional o docent intentaven millorar altruistament cada vegada més la professió dental a tot el món.

La secció espanyola, que presideix el M.I. Sr. Pere Riutord Sbert, va celebrar el seu congrés anual els dies 26, 27 i 28 de setembre a Menorca.

El president de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears, M.I. Sr. Macià Tomàs Salvà, hi va acudir convidat per presidir l’acte solemne d’incorporació de cinc nous membres d’Oviedo, Barcelona y Mallorca, celebrat al saló de plens de l’Ajuntament de Maó en presència de les autoritats de l’illa, entre elles l’alcaldessa de Maó i el primer tinent d’alcalde Simón Gornés i el president del comitè organitzador, el nostre acadèmic corresponent Dr. Andrés Martínez Jover.

El president agraeix al Dr. Riutord la preeminència que en els actes es va atorgar a la figura institucional de president de la RAMIB i les mostres d’hospitalitat rebuda i, a més, el felicita per l’èxit científic, acadèmic, social i organitzatiu del congrés.