Convenis amb la UIB

Dia 17 de setembre el president de la RAMIB Dr Macià Tomàs, acompanyat dels acadèmics Drs. Fèlix Grases, Joan Besalduch i Joan March i de l’anterior president Bartomeu Anguera van acudir al rectorat de la UIB per signar amb el seu rector, Dr Lorenc Huguet l’acord de col · laboració entre les dues institucions i un altre acord més per mantenir actualitzada la col • lecció digital de “Medicina Balear”.

Dia 17 de setembre el president de la RAMIB Dr Macià Tomàs, acompanyat dels acadèmics Drs. Fèlix Grases, Joan Besalduch i Joan March i de l’anterior president Bartomeu Anguera van acudir al rectorat de la UIB per signar amb el seu rector, Dr Lorenc Huguet l’acord de col · laboració entre les dues institucions i un altre acord més per mantenir actualitzada la col · lecció digital de “Medicina Balear”.

L’acord de col·laboració farà possible la realització d’edicions conjuntes de monografies científiques, projectes d’investigació, organització d’activitats docents, col·loquis i seminaris. També es projectarà la col·laboració en matèria de documentació, ordenació i digitalització dels arxius de la RAMIB, i la difusió de les publicacions editades per aquesta institució i el servei de Biblioteca i Documentació actualitzarà els fons de les col·leccions digitals Medicina Balear, Articles i Medicina Balears i Volums complets.

L’acte, difós amb una notable cobertura mediàtica, va posar de manifest la sintonia entre la Universitat i la Reial Acadèmia de Medicina.