CONFERENCIA: Estructura psicològica de la personalitat juniperiana

CONFERENCIA : Ens va oferir el passat dia 30 de maig, segons havia estat anunciada la conferència que nostra Acadèmica Dra Joana Mª. Sureda Trujillo en la Reial Acadèmia d’Estudis Històrics de Mallorca, situada a la seu que li és habitual de Can Campaner de ciutat, amb el títol “Estructura psicològica de la personalitat juniperiana”, presentada als presents per l’acadèmic i president d’aquella Dr. Román Piña Homs.

 

Ens va oferir el passat dia 30 de maig, segons havia estat anunciada la conferència que nostra Acadèmica Dra Joana Mª. Sureda Trujillo en la Reial Acadèmia d’Estudis Històrics de Mallorca, situada a la seu que li és habitual de Can Campaner de ciutat, amb el títol “Estructura psicològica de la personalitat juniperiana”, presentada als presents per l’acadèmic i president d’aquella Dr. Román Piña Homs.

Justifica en haver estat inclosa en el cicle dedicat al III Centenari de fra Junípero Serra –franciscà illenc d’intensa vocació missionera i evangelizadora, sent primigeni colonitzador de la península de Califòrnia-.

Aquesta aportació científica igualment programada dins d’un conveni subscrit entre la Reial Acadèmia esmentada i la Conselleria de Presidència del Govern dels Illes Balears; va explicar a més amb la col·laboració del Rotary Club “Junípero Serra”.

Amb una notable assistència de públic interessat en el tema científic per suggeridor, que va contestar l’exposició il·lustrada amb un calorós aplaudiment, de la mà d’acadèmics, membres rotaris, psicòlegs, sacerdots, historiadors i simpatitzants, que van fer compartit col·loqui i distès per amè, el tancament de l’acte acadèmic.