Per ordre del senyor President, Dr. Bartomeu Anguera Sansó, li comunic que el proper dimarts 6 de novembre de 2012 a les 20:00 hores, després de la sessió ordinària, i a la sala d’actes, tindrà lloc una Sessió Científica d’aquesta Reial Acadèmia, a càrrec

La Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans a Palma de Mallorca i el Gabinet de Terminologia del Servei Lingüi­stic de la Universitat de les Illes Balears, organitzen el primer mòdul de les “JORNADES DE CIÉNCIA I TERMINOLOGIA (NOUS REPTES EN EL MARC EUROPEU DE L´EDUCACIÓ SUPERIOR)”, amb la temàtica .

LA DIVULGACIӓ DE LA TERMINOLOGIA CIENTÍFICA I TÉCNICA”.

Les jornades es celebraran a Palma, els dies 25 i 26 de octubre, de 16:00 a 19:45 hores i de 09:00 a 13:30 hores, respectivament,  a l’Aula Magna de l´edifici Guillem Cifre de Colonya, al Campus de la Universitat de les Illes Balears, Cra. de Valldemossa, km 7.5  07122.

La inauguració de les Jornades será  a càrrec de la senyora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, de la senyora Patri­cia Trapero, vicerectora de Projecció Cultural, del senyor Damià  Pons, de l’Institut d´Estudis Catalans, i de la senyora Rosa Calafat, directora del Servei Lingüi­stic de la UIB.

El senyor Damià  Pons, en nom de la UIB i de l’IEC, agrairien encaridament la seva presència a les Jornades, així­ com l’ajuda a fer-ne la major difusió possible. ¨ S’adjunta el Programa Oficial.