PREMEDICS celebrà la Reunió de l’Assemblea General Anual de l’Institut Pasteur

Del dia 03 al 05 d’octubre, PREMEDICS celebrà la Reunió de l’Assemblea General Anual de l’Institut Pasteur, Department of Medical Affairs, a la sala d’actes de la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social, seu de la RAMIB al carrer Can Campaner 4 de Palma de Mallorca. Es la foto de l´acte inaugural.

Del dia 03 al 05 d’octubre, PREMEDICS celebrà la Reunió de l’Assemblea General Anual de l’Institut Pasteur, Department of Medical Affairs, a la sala d’actes de la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social, seu de la RAMIB al carrer Can Campaner 4 de Palma de Mallorca. Es la foto de l´acte inaugural.

El Director General de Salut Pública i Consum Dr. Federico Sbert, el Cap del Centre d’investigació d’infeccions víriques de les Illes Balears Dr. Jordi Serra, i la Coordinadora de projectes de PREDEMICS i cap de la Unitat de Genètica Molecular dels virus RNA de l’Institut Pasteur, Dra. Syivie van der Werf, presidiren la Sessió Inaugural de l’acte.