PRESENTACIÓ OFICIAL : La Reial Acadèmia Nacional de Medicina va presentar a Madrid el passat dimarts dia 27 de setembre, el primer gran Diccionari de Termes Mèdics escrit en espanyol.

Compta amb gairebé 52.000 entrades i 27.000 observacions d’utilitat pràctica per normalitzar el llenguatge mèdic a tot el món de parla hispana. Fins ara, no es disposava una obra d’aquesta naturalesa pensada i redactada en un idioma que parlen més de 400 milions de persones, un milió dels quals són professionals de la salut.

Per la claredat i les recomanacions d’ús que inclou, el Diccionari resulta indispensable per al maneig correcte de la terminologia mèdica i també per a qualsevol persona interessada en la salut. La versió electrònica, amb un potent cercador per a ordinadors, pastilles i telèfons mòbils, s’actualitzarà permanentment. És la primera obra d’aquest tipus que incorpora termes característics de la medicina espanyola i hispanoamericana, inclou equivalents en anglès i alerta d’errors comuns.

La nostra Reial Acadèmia de Medicina va está representada en aquest acte per la presència del nostre president Dr. Bartomeu Anguera; avui la nostra seu, disposa ja d’un exemplar del Diccionari a disposició dels Acadèmics i s’estan fent gestions per adquirir alguns exemplars per a aquells Acadèmics interessats.