OBERTURA DE L’ANY ACADÈMIC 2011-2012 A LA UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS

NVITACIÓ INSTITUCIONAL: OBERTURA DE L’ANY ACADÈMIC 2011-2012 A LA UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS. El passat dimecres dia 28 de setembre de 2011 va tenir lloc la solemne obertura de l’any acadèmic 2011-2012 de la Universitat de les Illes Balears. A la sala d’actes de l’edifici Gaspar M. de Jovellanos, el doctor Pere M. Deyà, catedràtic de Química Orgànica, impartí la lliçó inaugural «La Química, una ciència central».

OBERTURA DE L’ANY ACADÈMIC 2011-2012 A LA UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS

El passat dimecres dia 28 de setembre de 2011 va tenir lloc la solemne obertura de l’any acadèmic 2011-2012 de la Universitat de les Illes Balears.

A la sala d’actes de l’edifici Gaspar M. de Jovellanos, el doctor Pere M. Deyà, catedràtic de Química Orgànica, impartí la lliçó inaugural «La Química, una ciència central».

La presidència fou ocupada per el President de la nostra Comunitat senyor José Ramón Bauzà, la Rectora de la UIB doctora Montserrat Casas, el President del Consell Social de la UIB i company d’Acadèmia, doctor Felicià Fuster i altres càrrecs de la UIB.

L’ordre de l’acte fou el següent:

1. Obertura de l’acte per la Rectora de la Universitat.

2. Lectura d’un resum de la Memòria de l’any acadèmic anterior a càrrec del doctor Antoni Gili, Secretari General de la Universitat.

3. Lectura de la lliçó inaugural a càrrec del doctor Pere M. Deyà, catedràtic de Química Orgànica, amb el títol «La Química, una ciència central».

4. Parlament de la Rectora de la Universitat, doctora Montserrat Casas.

5. Parlament del President de les Illes Balears, senyor José Ramón Bauzà.

6. Cloenda de l’acte per la Rectora de la Universitat.

Solemne entonació de l’himne universitari «Gaudeamus igitur».

En representació de la Reial Acadèmia, hi assistí el Secretari General, doctor Pere Riutord, el doctor Francesc Bujosa, endemés del doctor Felicià Fuster.

UIB